Travel House Travel House - Rólunk
Travel House - RólunkTRAVEL HOUSE BUDAPEST

 

Köszöntjük  boutique utazási irodánk világában, ahol: A minőség és a szolgáltatás a legfontosabb szempont.


Hiszünk benne, hogy a személyes kapcsolat az alapja a tökéletes utazásnak, legyen az pihenés, nyaralás, nászút vagy munka.


Utakat tervezünk és élményeket szabunk testre az Ön elvárásának és kivánságának megfelelően. Cégünket 2009-ben 13 év tapasztalatát felhasználva hoztuk létre azzal a céllal, hogy utasaink és partnereink részére professzionális, mindenre kiterjedő utazási szolgáltatást nyújtsunk. Munkatársaink az utazás tervezésétől, az induláson át a hazaérkezésig figyelemmel követik az utazókat, hogy igény esetén megfelelő segítséget nyújtsanak, és naprakész információval szolgáljanak.

 

Irodánk a kezdetektől fogva IATA irodaként működik (tagja a Légifuvarozók Nemzetközi Szövetségének), mely azt jelenti, hogy közvetlen kapcsolatban vagyunk a légitársaságokkal, azok járataira azonnali helyfoglalást és jegykiállítást, módosítást, visszatérítést biztosítunk.

 

A repülőjegy-nagykereskedelem mellett tevékenységi körünkbe tartozik többek között:

egzotikus esküvők

nászutak

különleges utazások

városlátogatások, hosszú hétvégék

nyaraló programok

hajóutak

szállásfoglalások

utasbiztosítások

szervezése európai és tengeren túli célállomásokra egyaránt.

 

Kiemelt területeink közé tartoznak az egzotikus desztinációk, többek között a Maldív-szigetek, a Seychelles-szigetek, Mauritius, Thaiföld, Kuba és az egész karib-térség. Szervezünk nyaralásokat, fly & drive utakat az Amerikai Egyesült Államokba, hosszú hétvégéket Dubai-ba és számos európai nagyvárosba.

Otthon vagyunk Máltán, Madeirán, Cipruson, Kubában, Las Vegasban, Balin és Dubai-ban, ahol magyar nyelvű kirándulásokon is részt tudnak venni.

Egzotikus esküvők mellé magyar nyelvű asszisztenciát tudunk biztosítani Balin, Mauritiuson, a Seychelles-szigeteken, Kubában, Las Vegasban és Máltán.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy 2015-re az árbevételünk elérte az 1 milliárd forintot, a törvényben rögzített vagyoni biztosítékunk a 30 millió forintot, repülőjegy-biztosításunk pedig a 220 millió forintot. A kötelezően előírt biztosításokon kívül a Generali Biztosító Zrt-nél rendelkezünk felelősségbiztosítással is.

 

2014-ben német partnerünktől, a DERTour-tól megkaptuk a PREmium Partneri címet, melyet Magyarországon összesen 8 utazási iroda mondhat magáénak.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy megalakulásunk óta folyamatosan növekszünk, és az egyéni utasainkon kívül számos hazai és nemzetközi vállalat, költségvetési intézmény teljes körű utaztatását látjuk el partnereink megelégedésére. Kiemelt partnereink között tudhatjuk a Budapesti Corvinus Egyetemet, a Magyar Államvasutak Zrt-t, valamint a Tempus Közalapítványt.

 

 

ELÉRHETŐSÉGEIK:

Címünk: 1126 Budapest, Dolgos utca 2. (4. lépcsőház melletti iroda)

E-mail: travel@travelhouse.hu

Telefon: 06 30 732 78 51 valamint 06 30 732 78 61 és 06 1 786 0333

Fax: 06 1 786 0334

Adószám: 14887084-2-43

Engedély szám: U-001101